Četvrtak 26.09.2013.
13:47
mozzartsport.com

Đurić: Nisam pretio Albertu Nađu!

Nije obavešten: Dragan Đurić
 

Nema mira u Partizanu! Predsednik Dragan Đurić odgovorio je na optužbe da je poslao huligane da prete sportskom direktoru Albertu Nađu, rekavši da te informacije nisu tačne. Prvi čovek crno-belih u izjavi za Mozzart Sport istakao je još da će se sportski direktor uskoro obratiti novinarima i razjasniti čitavu situaciju.
"To su sve neistine, netačne informacije", bilo je prvo što je Đurić rekao za naš portal.


"Stvarno nekorektno pisanje medija. Adi niti je mene pomenuo niti to ima nekakve veze sa mnom. Pa ja sam bre njega doveo u Partizan! To su sulude priče i stvarno ne mogu da ih komentarišem. Znate kako je, ovo je zemlja Srbija".


Na pitanje da li je tačno da su na stadionu bili "neki ljudi", Đurić je odgovorio:
"Znate kako, uvek tu ima nekih ljudi. Ali to su sumanute priče. Ovo nema veze sa mnom. Uostalom, Adi će se obratiti novinarima na konferenciji i sve objasniti", podvukao je prvi čovek srpskog šampiona.


Da podsetimo, čitav problem vuče korene još od pre dva meseca, a kulminiralo je prodajom Aleksandra Mitrovića u avgustu, s čime se Nađ nije složio. On je, naime, nezadovoljan uslovima rada u prelaznom roku najavio da će izaći u javnost i reći istinu o svemu što se dešavalo tokom leta. Sve to sportski direktor izrekao je nakon ispadanja od Tuna...
"Kako su se pojedinci ponašali na ovoj utakmici, to je sramno. Svašta bih rekao… I verovatno ću narednih dana i reći… I od prelaznog roka kako sam i u kojim uslovima radio, čistog obraza mogu da pogledam svakog u oči".


Od tada je prošlo dosta vremena, a Nađ se nije obratio medijima. Kako će se završiti ovoga puta ostaje da vidimo, međutim, sva je prilika da će pasti još jedno zataškavanje...

2024 © - Vesti online