Četvrtak 26.09.2013.
10:53
BETA

Benitez: Ne možemo da pobedimo na svakoj utakmici

Rafael Benitez

Napoli je sinoć odigrao 1:1 sa poslednjim Sasuolom, u petom kolu italijanskog prvenstva, nakon čega je prvo mesto na tabeli prepustio Romi.

Napoli je pre toga pobedio u prve četiri utakmice, a Sasuolo, koji je prošle sezone igrao u Seriji B, pretrpeo je sva četiri poraza.

"Ne možemo da pobedimo protivnika pre nego što počne utakmica, a na kraju smo osvojili bod. Odigrali smo na nivou iz prethodnih utakmica, ali ako igrate mečeve svaka tri dana i protivnik vam je ekipa koja je u prošlom kolu poražena sa 0:7, rizikujete da ga potcenite", rekao je Benitez za Skaj Sport Italija.

"Igrali smo protiv dobro organizovanog tima, koji je dokazao da poraz od Intera 0:7 nije prava slika te ekipe", dodao je on.

Napoli je sada drugi na tabeli sa 13 bodova, dva manje od Rome, a Benitez je rekao da nije zabrinut zbog toga.

"Svi verujemo u naš tim i normalno je da ne možemo da pobedimo u svakoj utakmici. Igrali smo dobro, ali i Sasuolo je igrao dobro. Mislim da je za rezultat utakmice više zaslužna igra našeg protivnika", rekao je španski trener.

"Moraćemo da popravimo neke stvari, kao što je brže kretanje lopte, ali zadovoljan sam trudom ekipe. Nisam zadovoljan remijem, ali nismo zabrinuti", dodao je Benitez.
 

2024 © - Vesti online