Subota 06.03.2010.
20:25
Vestionline

Zimonjić: Nismo imali sreće

Amerikanci Bob Brajan i Džon Izner pobedili su danas u Beogradu srpske tenisere Nenada Zimonjića i Janka Tipsarevića rezultatom 3:1, po setovima 7:6 (8), 5:7, 7:6 (8), 6:3 u meču prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa.

"Igrali smo protiv odličnih servera i izgubili nesrećno. Imali smo daleko više šansi, bili blizu osvajanja prvog i trećeg seta, ali je presudilo nekoliko poena. Njima čestitke, izborili su se sa pritiskom", kazao je Zimonjić.

"Nije lako adaptirati se na novog partnera, ali Janko je bio odličan danas. Vrlo je moguće da bi rezultat bio isti i da sam igrao sa Nestorom", naveo je Zimonjić, koji je danas igrao 50. meč u dresu reprezentacije.

Tipsarević je podsetio da je američki dubl odlično igrao u najbitnijim trenucima meča.

"I kada smo gubili nismo gubili zbog naših grešaka. Uvek su pogađali prvi servis na naše brejk šanse", naveo je Tipsarević, koji je dodao da Srbija, iako domaćin, nije imala podršku linijskih sudija.

"Nisu nam odmogli, ali nisu ni pomogli, iako je takva podrška domaćinima, barem kako sam ja slušao, uvek bila dobrodošla, posebno u Bobino vreme", naveo je srpski teniser.
 

2024 © - Vesti online