Sreda 25.09.2013.
14:33
tportal.hr

Sajt za hrišćanske svingere?!

Stranica na kojoj prijavljeni parovi mogu da nađu partnere za "slobodnu ljubav"
 

Svingeri su parovi (mahom bračni) koji menjaju seksualne partnere (samo oni znaju zašto). Svakako teško spojivo s hrišćanstvom. Ili nije? Onima koji su osmislili sajt "Hrišćanski svingeri" svakako nije!

Pomenuta stranica je mesto gde prijavljeni parovi mogu da nađu partnere za "slobodnu ljubav". Sajt dodaje da Isus nije osuđivao nikoga zbog njihovog životnog stila, pa ne bi trebalo ni mi to da radimo (vrlo demokratski, a još više liberalno).


Ukratko, sajt "Hrišćanski svingeri" nudi svoje usluge onima koji ne vide nikakav problem u seksu s vanbračnim partnerima i svoje vere.

- Posetite naš klub i otkrijte ostale hrišćanske parove s istim interesima i željama koji misle da ste zgodni. Učinićemo vaš život lakšim i pružiti vam jednostavniji pristup potencijalnim partnerima za izlaske, piše na sajtu.

Reakcije širom interneta uglavnom su bile negativne. Jedna anketa je pokazala da 27% posetioca njihove stranice smatra da ne postoji nikakav problem sa sintagmom "hrišćanski svingeri" dok 36% veruje da će oni koji se tako zabavljaju završiti u paklu.

2024 © - Vesti online