Utorak 24.09.2013.
18:31
mondo.rs

Pol Mekartni zaustavio saobraćaj u Los Anđelesu

Hiljade ljudi okupilo se u ponedeljak na koncertu legendarnog člana grupe ''The Beatles'', ser Pola Mekartnija, koji je održao besplatan koncert na Holivud Bulevaru, a sve zarad emisije poznatog voditelja Džimija Kimela.

Pol Mekartni

Kao nekada, tačnije 1969. godine kada je sa Bitlsima svirao na krovu zgrade u Liverpulu i kada su napravili pravu pometnju u gradu, Pol Mekartni je animirao publiku, pevajući hitove čuvene engleske grupe, poput "Let It Be", "Hey Jude"...

Tokom intervjua kod Džimija Kimela prisetio se kada je sa Bitlsima prvi put krenuo u osvajanje Amerike i prve posete Los Anđelesu.

"Mnogo vrištanja, peih devojaka. Mi smo bili mladi, pucali smo od snage i zdravlja i bili smo spremni za rokanje", rekao je 71-godišnji Mekartni, koji će uskoro objaviti novi album, ukupno 16. studijski i prvi od 2007. godine.

Imovina Pola makatrnija procenjuje se na više od 700 miliona evra, a on je nedavno izjavio da i dalje brine o siromašnima.

"Imam mnogo rođaka koji pripadaju radničkoj klasi. I ja joj pripadam, takođe, ali oni se bore sa svakodnevnim problemima. Ali, stvarno su neverovatni i od njih sam naučio mnoge lekcije", rekao je muzičar koji uz svoje ime ima i englesku plemićku titulu.

2024 © - Vesti online