Subota 06.03.2010.
18:26
Vesti

Ne spavam s mužem u istom krevetu

Ona je gledaocima otkrila da u novom stanu, u koji uskoro treba da se useli, neće spavati u istom krevetu sa mužem, neće biti čak ni u istoj sobi, neće deliti kupatilo. Na ovaj potez, kako je objasnila, odlučila se da bi "spasla" svoj brak zato što njen suprug nepodnošljivo hrče, pa ne može noću da spava.

Na pitanje voditelja da li su je pogodili tračevi o, navodnom, razvodu sa Ikodinovićem ona je kroz grleni smeh prokomentarisala.


"Ja se nadam da će moj brak trajati zauvek, a ako se razvedem nikada se više neću udavati. Imati muža je muka velika. Lepo mi je rekao moj tata da nekog možeš da upoznaš tek kada s njim počneš da deliš NjC šolju", rekla je Nataša i, dodala, da će svako od njih dvoje imati zaseban ulaz u stan da njen suprug ne bi znao u koje doba noći je došla kući.


Za njeno neobično ponašanje koje ne priliči udatoj ženi, majci i dami, kako pišu beogradski mediji, kriva je rakija koju je popila pre početka emisije kako bi se opustila. Ali, sudeći po njenim dvosmislenim odgovorima malo više se opustila i zaboravila da emisiju gledaju i deca, a verovatno i njena ćerka Hana.

2024 © - Vesti online