Utorak 24.09.2013.
16:48
mozzartsport.com

Leman: Ne vidim razliku od 50 miliona u kvalitetu Ozila i Bejla

 Geret Bejl
 

Sada više neće biti toliko čudno ako u budućnosti budemo svedoci nekih astronomskih transfera, a legendarni nemački golman i bivši čuvar mreže Arsenala Jens Leman dao je svoje viđenje kompletne situacije. Leman je uporedio transfer Bejla u Madrid sa bombom iz poslednjeg dana prelaznog roka, kada je Mesut Ozil stigao u Arsenal za 50 miliona evra.
"Iskren da budem, mislim da je Mesut Ozil precenjen igrač. Arsenal je za njega izdvojio mnogo para, ali to je slučaj samo zbog toga što je Geret Bejl plaćen 100 miliona evra. Ni jedan ni drugi ne vrede toliko novca", rekao je Leman za nemački Spoks.

Posmatrano iz ugla bivšeg čuvara mreže Šalkea, Milana, Dortmunda i Štutgarta, Arsenal je uradio bolji posao u prelaznom roku.
"Dolazak Ozila u Arsenal je pun pogodak za Arsena Vengera. Ne vidim razliku od 50 miliona u kvalitetu Ozila i Bejla, ali kada klub kakav je Real poludi i postavi aktuelni standard na transfer pijaci onda nema druge. Samo Real može da izdvoji toliko para za jednog igrača", zaključio je Leman.

2024 © - Vesti online