Utorak 24.09.2013.
12:59 >> 13:00h
mozzartsport.com, Sportski žurnal

Šeki se trese zbog Zvezde: Džajo, isprsi se ispred rušitelja!

 Dragoslav Šekularac
 

Dragoslav Šekularac ne krije da mu je muka kada vidi na šta je Zvezda spala.
"Gadna je starost. Svakog dana se treseš. Zbog prijatelja, zbog Zvezde. Ode juče moj veliki prijatelj Vlatko Marković, a moj klub kopni... Ovo potonje zbog ljudi koji u toku godine naprave 360 grešaka! A. mi smo nemoćni da pomognemo. Ne žele da nas vide u klubu, valjda zato što smo nešto dali. Kao da uživaju u porazima, ne bi li srozali klub. Zvezdi je Voždovac nekad bio filijala. Jedno selo remiziralo na Marakani, a posle dva dana ga Radnički kao od šale razbio s dva komada. Razmislite malo, je l to u redu?", rekao je Šekularac u intervjuu koji je dao "Sportskom žurnalu".

Dohvatio se Šekularac i nesposobnosti sportskog direktora.
"Gde je sada direktor da se slika sa trinaestoricom igrača letos dovedenih koji nikog ne mogu da pobede, stane pred novinare i kaže – pogrešio sam, odoh! Ni tri Murinja ne bi mogli da uigra ovaj tim za tri godine! Čovek zna da proda, ali ne i da kupi igrača. Kao ovog što je na 74 meča postigao pet golova, dva Zvezdi. Ej, bre ovoj Zvezdi kojoj bi i moj deda dao tri komada!"

I šta sada?
"Ništa, Džaja bi trebalo da se isprsi ispred ovih što ruše Zvezdu, izuzev Čovića, dakle ovih klinaca koji ne znaju šta je Zvezda. A, predsednik je uvek drmao klubom. E, sad je drugo što on ima nekih problema i što nije Džajić kakvog poznajemo. Nek pozove veterane da sukobimo s tim tipovima, da ga podržimo. Ko bi od nas temeljnije i istrajnije stao iza njega? Niko, garantujem."

To je novost da ste spremni da podržite Džajića?
"Džaju mogu da mrzim ili volim koliko hoću, podržaću ga zbog Zvezde, ne zbog njega, Pere, Mike ili Laze", kao i uvek maksimalno iskrena je najveća zvezda jugoslovenskog fudbala.

2024 © - Vesti online