Ponedeljak 23.09.2013.
20:43
Vesti, mozzarsport.com

Slaviša Stojanović ostaje trener Crvene zvezde

Nije izgubio poverenje: Slaviša Stojanović
 

Situacija u Crvenoj zvezdi poprima oblike ozbiljne krize. Ne samo na terenu, već i u klupskom rukovodstvu. Iako sa Marakane šalju poruke o jedinstvenoj klupskoj politici i timskom radu čelnika, izgleda da tamo svako vodi svoju politiku. A, to se najbolje vidi kada nastupi krizni period i kada je potrebno da se donose bitne odluke. Tako je bilo sa smenama i postavljanima bivših trenera, tako je bilo i prelaznom roku kada se spekulisalo o 30 različitih štopera, tako je i danas kada na sednici Upravnog odbora treba da se odluči nešto krupno i kada treba da se ponudi rešenje za izlazak iz krize.


Dovoljno je videti izjave Dragana Džajića i Zorana Stojadinovića.
“Razgovaraćemo o svemu, pa i o treneru na sednici Upravnog odbora. Smeta mi što se prethodnih dana u javnosti o spekulisalo i o tome da su neophodne promene u upravi. Postupak navijača na meču sa Voždovcem neću da komentarišem”, rekao je Džajić pre ulaska na sednicu UO.


Malo posle njega je stigao i sportski direktor Zoran Stojadinović. On je izneo potpuno drugačiji stav.
“Stojanović nije smenjen i koliko ja znam on neće ni biti tema sednice UO”, kazao je Stojadinović.


Izgleda da je Stojadinović bio bolje upućen u dešavanja, jer će po svemu sudeći Slaviša Stojanović nastaviti posao. Osim, ako se nešto ne promeni u nastavku sednice Upravnog odbora, kojoj se trenutno ne nazire kraj.

2024 © - Vesti online