Ponedeljak 23.09.2013.
00:00
mozzartsport.com

Đukić "preživeo" na klupi Valensije - pala Sevilja!

 Trener Valensije Miroslav Đukić 
 

Posle prvih pola sata igre činilo se da će utakmica do kraja biti vrlo neizvesna i izjednačena... A onda je na scenu stupio Jonas i navijačima konačno pružio razlog za sreću i optimizam.

Talentovani krilni napadač Federiko Kartabija je odlično je protrčao sa loptom po levoj strani, ušao u šesnaesterac i uputio oštru loptu ka Jonasu, koji je sa lakoćom matirao Bastosa Pimparela i probudio Mestalju.

Rezultat iz prvog poluvremena je bio aktuelan sve do 52. minuta, kada je čuveni Zvezdin dželat Kevin Gameiro iskoristio loše pozicioniranu odbranu rivala i anulirao prednost.

Ipak, već u 72. minutu Valensija je ponovo došla u vođstvo, a strelac je još jednom bio Jonas, koji je prelepim udarcem sa nekih 20-ak metara zaslužio zvanje igrača utakmice.

Bez obzira na novu prednost, navijačima nije bilo svejedno, jer je Sevilja opasno pretila da još jednom ugrozi poziciju Miroslava Đukića. Ipak, pitanje pobednika rešio je Viktor Ruiz u 83. minutu, a Valensija sada ima šest bodova i vraća se u gornju polovinu tabele.

2024 © - Vesti online