Petak 20.09.2013.
23:52
BETA, kkpartizan.rs

Partizan izgubio od Reala u neizvesnom meču

Zadovoljan: Duško Vujošević
 

Kapiten Dragan Milosavljević bio je najbolji kod crno-belih sa 14 poena, a Nemanja Bezbradica je postigao 16. U ekipi Reala Nikola Mirotić je ubacio 19, a Kerol 18 poena.

Šampion Srbije je odlično počeo meč, držao ritam i prvu deonicu rešio u svoju korist. Izjednačena igra bila je u drugom periodu, a španski tim je tek početkom odlučujuće četvrtine došao do osetnije prednosti koju je i sačuvao do samog kraja.

"Još jedna izuzetno jaka provera za naš mladi tim, protiv aktuelnog šampiona Španije Real Madrida. Ponovili smo niz dobrih stvari kada je u pitanju naša igra, tu mislim na jučerašnji susret sa Unikahom. Odlična kontrola ritma, dobra koncentracija i pristup igrača, koji su pokazali da u nekim okolnostima koje nisu bile najsjajnije večeras da mogu da se nose sa ekipom Reala. Možemo da budemo zadovoljni sa dosadašnjim tokom priprema i sa onim što je ovaj mladi tim pokazao u toku ove četiri utakmice. Sutra nakon dana pauze, nastavljamo sa treninzima i očekuju nas još dve utakmice u Španiji”, istakao je trener Partizana Duško Vujošević za klupski sajt.

Partizan: Milisavljević, Mićović, Bezbradica 16, Milutinov (nije igrao), Vesterman 11, Dalo 4, Milosavljević 14, Malešević, Musli 14, Šalić 1, Andrić 2, Kinsi 4.
Real Madrid: Lindstrom, Martin 9, Rejes 9, Birds 2, Mirotić 14, Kerol 15, Darden 14, Kasibabu, Sloter 3, Neiri 9.

 

2024 © - Vesti online