Petak 20.09.2013.
19:37
mozzartsport.com

Darko Miličić pregovara sa Partizanom!?

Vraća se u Srbiju: Darko Miličić
 

Košarkaška bomba stiže iz Španije! Portal www.planetacb.com koji važi za ugledan sajt kada su u pitanju košarkaške teme i nije u stilu ”žute štampe”, objavio je da je Darko Miličić u pregovorima sa Partizanom?!


Partizan se trenutno nalazi na pripremama u Španiji gde igra turnir u Malagi, pa je možda i tako procurela ova senzacionalna vest. Takođe, Miličić je bio dovođen u vezu sa Real Madridom početkom leta, ali je odbio Kraljevski klub koji je posle doveo Janisa Buruzuisa. Možda je informacija procurela i iz krugova bliskih Real, ko zna…


Miličić je mesecima bio povezivan sa prelaskom u Crvenu zvezdu koja ga je žarko želela i čiji je veliki navijač, ali prema saznanjima španskog portala, promenio je mišljenje. Posle odlaska iz NBA lige, Miličić se vratio u Srbiju gde je individualno trenirao, a ponude iz inostranstva je odbijao kako bi ostao u Srbiji i bio što bliže svoje majke koja ima zdravstvene probleme. On je čak u više navrata isticao da nikada ne bi igrao za Zvezdinog večitog rivala, ali izgleda da je omekšao taj stav i po saznanjima Španaca - blizu je konačnog dogovora sa Partizanom.


Nema sumnje da bi Miličić bio veliko pojačanje za mladi tim crno-belih i pogotovo njegove mlade centre Gagića, Milutinova, Muslija i Šalića.

2024 © - Vesti online