Četvrtak 19.09.2013.
10:39
BETA

Murinjo preuzeo krivicu, Federer čestitao Bazelu!

Srećan zbog Bazela: Rodžer Federer
 

"Ja sam odgovoran za sve. Pogotovo posle lošeg rezultata", rekao je Murinjo posle utakmice.

Čelzi je sinoć na Stamford bridžu izgubio od Bazela sa 1:2, u utakmici prvog kola Grupe E u Ligi šampiona i to je prvi put da je londonski klub izgubio prvi meč u tom takmičenju. Šampion Švajcarske Bazel nikada nije u gostima pobedio neki engleski tim, sve do sinoćnje utakmice, kada je nadoknadio gol zaostatka koji je Oskar postigao u 45. minutu, i pogocima Muhameda Salaha u 71. i Marka Štrelera u 82. minutu preokrenuo rezultat.

"Tužni smo, ali i dalje imamo poverenja jedni u druge. Moramo da se držimo zajedno i da u predstojećoj prvenstvenoj utakmici protiv Fulama ostvarimo dobar rezultat, posle koga će se igračima vratiti osmeh na lice", rekao je Murinjo.

Čelzi nije dobro startovao u prvenstvu, trenutno zauzima šesto mesto na tabeli, pošto je u prve četiri utakmice ostvario dve pobede, remi i poraz. Pobedu Bazelu čestitao je teniser Rodžer Federer.

"Fantastično veče za navijače Bazela. Srećan sam, hvala klubu", napisao je
Federer na svom Tviter profilu.

Bazel je tako prekinuo niz Čelzija od 13 utakmica bez poraza na svom terenu u evropskim takmičenjima.

"Ostvariti pobedu protiv Čelzija, protiv trenera kakav je Murinjo,  veliko je dostignuće. Ali, razgovarao sam s mojim igračima i moramo da ostanemo skromni... Čeka nas još posla", rekao je trener Bazela Murat Jakin.

2024 © - Vesti online