Četvrtak 19.09.2013.
12:01
K. N. - Vesti - Foto: Vesti

Aleksandar u srcu i mislima dobrotvora

Dobio dar iz Nemačke: Aleksandar Šuvakov
 

Reporteri "Vesti" obavestili su ovu porodicu o prispeću novčanog priloga koji ih je prijatno iznenadio i obradovao. Zahvaljujući njihovom rođaku iz Beograda, ubrzo se našao u njihovim rukama.


- Hvala od srca gospodinu Topaliju, našem bivšem sugrađaninu, na ukazanoj pomoći. Ovaj prilog iskoristićemo da Aleksandru kupimo "kolhicin" od 0,5 miligrama, kao i "naproxen" u tabletama, koji su mu najpotrebniji. Ove medikamente, nažalost, ne dobijamo na recept, pa zato moramo sami da ih kupujemo. Pored njih, Aleksandar svakodnevno koristi još pet lekova, koje će, nažalost, morati da pije tokom celog života.

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Inače, naš sin je do sada, od prošle godine, kada je utvrđeno da sa njegovim srcem nešto nije u redu, imao dva hirurška zahvata. Njegovo zdravstveno stanje je za sada stabilno, i to nam donosi mir. Još jednom, hvala dragom Nikoli Topaliju, čija nam je pomoć i te kako dobrodošla - rekla je majka Nada Šuvakov, po zanimanju mašinski šivač, koja zbog nege sina, nije u mogućnosti da radi.


Ova nesrećna majka i njen suprug Dušan, koji radi privatno u prestonici, teško izlaze na kraj sa svakidašnjicom. Posebno od kada se njihov sin Aleksandar razboleo, a koga su teškom mukom dobili posle 14 godina braka.

2024 © - Vesti online