Sreda 18.09.2013.
21:39
BETA

Krstić: Trebalo je više da se borimo!

Nenad Krstić
 

"Ne bi trebalo da se priča o naših devet debitanata, ali mislim da je i to uticalo. Većina igrača ovde nikada nije igrala ovakve utakmice. Nije to izgovor, jer je trebalo više da se borimo, ali dogodio se takav dan, nikoga nije htelo", rekao je Krstić novinarima u Ljubljani.

Srbija je danas izgubila od Španije sa 90:60, a ni u jednom trenutku nije bila ravnopravan rival. "Orlove" sada čeka borba za plasman od petog do osmog mesta i borba za Svetsko prvenstvo.

"Moramo da pronađemo snage za sutrašnju utakmicu. Zna se koji je naš prvi cilj. Malo smo se i opustili, što je i normalno, jer je postojala šansa da se borimo za medalje...Naš prvi cilj je plasman na Svetsko prvenstvo i biće veliki uspeh ako to ostvarimo", rekao je Krstić.

Nemanja Nedović je priznao da su se ekipi "vezale ruke", što je selekcija Španije kaznila od početka.

"Bili smo pod utiskom, ali to ne treba da bude opravdanje. Boli nas poraz. Većina nas nikada nije igrala protiv ovako jakog protivnika, i mogli smo da vidimo koliko su moćni. Posle naših grešaka su napravili veliku prednost bukvalno za pet minuta", rekao je Nedović.

Srbiju sutra čeka poraženi iz meča Slovenija - Francuska.

"Verujem u ovaj tim i stručni štab. Biće teško podići se za sledeći meč, ali moramo da pokažemo zašta smo ginuli dva meseca", rekao je Nedović.

2024 © - Vesti online