Utorak 17.09.2013.
12:46
telegraf.rs

Šapić: Partizan je odustao od mene!

Nije odustao: Aleksandar Šapić
 

Vruća vaterpolo jesen! Dan pre izbora predsednika Vaterpolo saveza, a posle saopštenja VK Partizan da će umesto predloženog Aleksandra Šapića podržati Zorana Babića u izboru predsednika VSS, stvorila se prava konfuzija.


Legendarni vaterpolista, sada predsednik opštine Novi Beograd, Telegrafu je razjasnio situciju i negirao da je odustao od kanidature za prvog čoveka srpskog vaterpola, koji je poslednjih osam meseci u pravom haosu.

Štaviše, gorčina u rečima Šapića je evidentna.

"Nisam odustao, Partizan je odustao od mene i predložio Babića?! Ja nikad ne odustajem. Bilo je neverovatnih pritisaka ovih dana da odustanem od kandidature. Ne zameram ljudima koji se plaše, ja se nikada nisam plašio i ničega. U vaterpolo sam ušao čistog srca, i tako sam želeo da vodim savez".

Šapić je istakao da nema bilo šta protiv drugog kandidata Babića i jasno izrazio stav o evidentnom uplitanju politike u ovaj izbor.

"Nadao sam se da ovaj izbor neće dobiti političku konotaciju, da će biti potpuno sportska priča. Samo neka ljudi glasaju po svojoj savesti, meni je savest čista", zaključio je Aleksandar Šapić.

2024 © - Vesti online