Ponedeljak 16.09.2013.
20:48
Beta

Euleks poklonio 22 vozila kosovskoj policiji

Bernd Berhart (u sredini) sa pripadnicima policije na Kosovu
 


"Euleks je spreman da nastavi sa ovom podrškom i nadam se da će ovo predstavljati dodatni doprinos našoj ulozi dalje podrške vladavine prava na Kosovu", rekao je šef Euleksa.


Špend Madžuni, generalni direktor Kosovske policije, zahvalio je šefu Euleksa na podršci koja će, kako je rekao, "biti od velike pomoći i doprineće delotvornosti i efikasnosti Regionalne policijske uprave na severu i u severnoj Kosovskoj Mitrovici".


"Aktivnom upotrebom vozila koje donira Euleks, policija Kosova će poboljšati rad i obezbediće kvalitetnije policijske usluge za sve građane na severu", rekao je Madžuni.


Vršilac dužnosti regionalnog komandira KPS-a Nenad Đurić zahvalio je na donaciji i dodao da će "vozila biti iskorišćena za poboljšanje vladavine prava na severu Kosova, veću efikasnost koja će dovesti do veće sigurnosti i bezbednosti za sve garđane koji žive na severu".


"Poboljšanje sigurnosti za sve ljude je naš glavni cilj, a mi ćemo se i u budućnosti truditi da ga dovedemo na najviši nivo", rekao je Đurić.

2024 © - Vesti online