Ponedeljak 16.09.2013.
14:38
Mozzartsport

Navijači Sevilje traže devojku Marku Marinu

Oduševio navijače Sevilje: Marko Marin

Ljubav na prvi pogled: navijači Sevilje toliko su očarani igrama Marka Marina u dresu njihovog omiljenog kluba, da već traže način da ga zadrže na Sančez Pishuanu mnogo duže od godinu dana, koliko traje njegova pozajmica iz Čelzija.

A recept za ostvarivanje svojih zamisli dao im je drugi Balkanac, Hrvat Ivan Rakitić. Ovaj odlični vezista je u Sevilju stigao 2011, pruža konstantno dobre partije, što je dovelo do ozbiljnih ponuda, ali je on rešio da ostane u Andaluziji, a kao najjači razlog za takvu odluku ističe lep život na jugu Španije i sreću koju je pronašao s devojkom iz Sevilje.

Iako je Marin reprezentativac Nemačke, on je rođen u Bosanskoj Gradiški, poreklom je Srbin, pa su navijači Sevilje pokrenuli akciju da mu pronađu lokalnu devojku kako mu ne bi palo na pamet da "mrda" iz grada. Potraga je već dobila maha, prenosi nemački Bild, i to posredstvom raznih drušvenih mreža...

Marin (24) je, inače, ponikao u Borusiji iz Menhengaldbaha, afirmaciju je stekao u Verderu, a prošlog leta je prodat Čelziju. U Londonu je, međutim, za celu sezonu odgrao samo šest utakmica, pa je poslat u Sevilju na pozajmicu... Otkako je došao u Andaluziju igra kao preporođen: blistao je u pripremnom periodu, a dobru formu samo potvrdio po početku zavničnih takmičenja. Istina, Sevilja u četiri kola Primere ne zna za pobedu, za vikend je izgubila od Barselone sa 3:2, međutim, Marin je jedan od najboljih pojedinaca.

"On je neverovatan talenat. Ima vratolomnu brzinu. Marko Marin je onaj igrač koji pravi razliku", hvali omalenog vezistu i trener Sevilje Unai Emeri.

2024 © - Vesti online