Ponedeljak 16.09.2013.
09:10
jutarnji.hr

Pravili decu da bi ih zlostavljali?!

Bivši pomorski oficir je maštao o danu kada će imati seks sa svojom ćerkom a njegova žena sa sinom?! Boleština!
 

Sara Adleta (29) je priznala krivicu za seksualno zlostavljanje deteta u dva slučaja, dok je Džonatan (25) proglašen krivim za seksualno zlostavljanje deteta, takođe u dva slučaja, i preti mu kazna od deset godina zatvora do doživotne robije, piše Jutarnji.

Džonatan Adleta je bivši pomorski oficir koji je “maštao o danu kada će imati seks s ćerkom”. Nakon što su saznali da Sara nosi ćerku, rekao joj je da će se venčati s njom ako mu dozvoli da zadovolji tu svoju želju. Kada su dobili sina, očekivao je od Sare da seksualno zlostavlja dečaka.

Zlostavljanje je trajalo i nakon što se bračni par razveo. Sara se tada preselila u Orlando, a Džonatan je nagovarao Saru da mu dozvoli da zlostavlja ćerku preko Skajpa.

Američki Federalni istražni sud dobio je dojavu da je Sara jednom muškarcu u Severnoj Karolini slala fotografije na kojima su ona i jedno dete goli. Tako je počela istraga...

Njena komšinica je izjavila da joj je Sara nudila da joj čuva decu, ali da je njoj nešto bilo sumnjivo. Kada se na kraju sve otkrilo, komšinica je bila presrećna što je poslušala svoju intuiciju i što nije dozvolila da joj ova "ženska nakaza" čuva decu.

2024 © - Vesti online