Subota 14.09.2013.
19:28
BETA

Čukarički ostaje prvi, Rad osvojio prve bodove

 

Novajlije u Super ligi ostvarile su tako svoj četvrti trijumf, uz jedan nerešen rezultat. "Brđane" je u vođstvo doveo Slavoljub Srnić u 51. minutu, da bi Nikola Stojiljković u 64. postavio konačan rezultat.

Čukarički ima 13 bodova, tri više od svog današnjeg rivala, i Partizana, koji kasnije igra protiv Slobode. Beogradski Rad osvojio je prve bodove ove sezone, pošto je kod kuće pobedio Radnički 1923, zahvaljujući golu Andrije Pavlovića iz 20. minuta. "Građevinari" su od početka kontrolisali meč, a mogli su i ubedljivije da slave, possto su Kragujevčani od 70. minuta igrali bez isključenog Filipa Kneževića.

Niški Radnički pretrpeo je prvi poraz ove sezone, pošto je u gostima izgubio od OFK Beograda 2:1. "Romantičari" su poveli golom Jovana Damjanovića iz penala u 26. minutu, a povisili su na 2:0 autogolom Miloša Živkovića u 35. minutu. Radnički je smanjio u 51. iz penala Saše Stojanovića.

Kasnije danas igra se još pet utakmica. Šampion Partizan gostuje Slobodi u Užicu, Vojvodina u Novom Sadu dočekuje Novi Pazar, kruševački Napredak će biti domaćin beogradskom Voždovcu, a Jagodina kod kuće igra protiv subotičkog Spartaka. Crvena zvezda sutra dočekuje Donji Srem.
 

2024 © - Vesti online