Subota 14.09.2013.
10:22
BETA

Raonić: Srećan sam zbog pobede

Doneo poen Kanadi: Miloš Raonić
 

"Znao sam da je agresivnost ključ pobede, i servis me je izvukao iz neugodnih situacija u par navrata, drago mi je zbog toga. Srećan sam što smo došli do izjednačenja", kazao je Raonić novinarima u Beogradskoj areni.

Izjednačenje Kanadi nakon prvog dana polufinala Dejvis kupa doneo je Raonić pobedom od 3:2 nad Tipsarevićem, a prethodno je Novak Đokovic doveo Srbiju do prednosti pobedom od 3:0 nad Vasekom Pospišilom. Trenutno 11. teniser na ATP listi rekao je da je ključ pobede u ovom meču bio njegov servis.

"Kretnja tokom meča mi i nije bila toliko dobra, dok se Janko kretao na sjajan način. Taktika mi je bila agresivna i mislim da je dobro što sam tako odlučio da igram. Najbitnije je bilo što me je servis služio i mislim da je to presudilo", kazao je kanadski teniser.

Raonić je početkom četvrtog seta uganuo zglob, a kanadski teniser ne misli da neće biti u stanju da odigra meč sa Đokovićem u nedelju.

"Ne mislim da će biti problema sa povredom. I pre mi se to dešavalo, pa nisam bio odsutan sa terena zbog toga. Verujem da će sutra sve biti poznato nakon pregleda", kazao je Raonić.

2024 © - Vesti online