Subota 14.09.2013.
10:39 >> 14:33h
rts.rs, Beta

Kragujevac: Poginule dve devojke


Auto u kom su se nalazile nastradale devojke

Dragana P. (19) je poginula na mestu udesa, dok je Marijana V. posle pola sata podlegla povredama u Kliničkom centru u Kragujevcu. Na lečenju su zadržane Nevena U. (22) i Jovana P. (20), kod kojih su konstatovane teške, kao i Tatjana P. (20) sa lakim telesnim povredama.

Doktor Drakče Radovanović iz Urgentnog centra u Kragujevcu rekao je agenciji Beta da je jedna od teško povređenih devojaka operisana i da je i dalje u teškom stanju. "Ona je na reanimaciji i njeno stanje je teško", rekao je on.

Nesreća se desila rano jutros oko 3.20 u Ulici Kneza Mihaila u Kragujevcu kada je Ivica K. (30) iz Kragujevca, vozilom "fiat marea", kojim se kretao desnom saobraćajnom trakom prema petlji "Zvezda" naglo skrenuo u levu stranu i udario u automobil Marijane V. koji se kretao u istom smeru.

"Aaudi 80", u kome su se nalazile devojke, je posle kontakta udario u betonski branik na razdelnom ostrvu, nastavio kretanje i levom bočnom stranom naleteo na metalni stub ulične rasvete, navela je policija.

Uviđaj je izvršio istražni sudija Osnovnog suda u Kragujevcu. Ivici K. je određeno zadržavanje do 48 sati. On će sutra, uz krivičnu prijavu, biti sproveden istražnom sudiji u Kragujevcu.

2024 © - Vesti online