Petak 13.09.2013.
14:27
BETA

Stamenković: Očekujem istorijski meč i dan za pamćenje!

Igraće za publiku: Ljubiša Stamenković, trener Slobode
 

Poslednje dve godine crno-beli nisu uspeli da zabeleže pobedu u Užicu, a Stamenković očekuje da će se ta tradicija nastaviti.

"Tako se desilo da u te dve godine da odigramo istorijsku utakmicu protiv Partizana na otvaranju stadiona, a i ovo će biti istorijska utakmica, jer ćemo prvi put odigrati noćnu utakmicu u Užicu", rekao je Stamenković agenciji Beta.

"Bilo je lepo u toj prvoj utakmici, a pokušaćemo da našim navijačim, u toj celokupnoj slavljeničkoj atmosferi, priredimo slavlje", kazao je Stamenković i dodao da navijače očekuje vatromet, kao i da će biti predstavljena nova himna Slobode.

Trener užičke ekipe je rekao da utakmica protiv aktuelnog šampiona Srbije neće biti laka.

"Neće biti lako, ulogu favorita prepuštamo Parizanu, igraćemo na gol vise... Možda bude slabiji dan Partizana, možda se neko od fudbalera Slobode nametne... Pokušaćemo da dođemo do pozitivnog rezultata", rekao je Stamenković.

On je istakao i da će jedna od najvećih prednosti njegove ekipe biti navijači.

"Navijači su nam bitna stavka. Pokazali su to do sada protiv 'velikih', pošto su i tada većina na tribinama. Biće to dan za pamćenje, istorijski trenutak i za grad i za ceo region i zato na tu utakmicu gledamo kao na više od puke bitke za bodove", kazao je Stamenković.

Meč petog kola Super lige Srbije između Slobode i Partizana igra se sutra od 20.00 u Užicu. Partizan je trenutno prvi na tabeli sa 10 bodova, dok je Sloboda 14.
sa dva boda.
 

2024 © - Vesti online