Petak 13.09.2013.
14:12
BETA

Lalatović: Nema privilegija za Milovanovića i Babovića

Čeka svoju šansu: Stefan Babović
 

"Kod mene će igrati onaj ko najbolje radi, nema privilegija", rekao je Lalatović agenciji Beta.

Milovanović i Babović su nekadašnji kapiteni Crvene zvezde, odnosno Partizana, dok je Veljović ponikao u crveno-belima, a već je tokom karijere nastupao za Voždovac.

"Milovanović nije pripremljen za svih 90 minuta, žao mi je zbog toga i trebaće mu dva kola da bude u formi u kakvoj je bio dok je igrao za Zvezdu. Babović ima iskustvo, veliko je pojačanje, ima reprezentativni kvalitet", kazao je Lalatović.

Milovanović i Babović su među 18 igrača koje je Lalatović poveo u Kruševac na predstojeću utakmicu petog kola Super lige protiv Napretka.

"Među 18 igrača su za duel sa Napretkom, neko od njih dvojice će se naći u timu, jedan sigurno", najavio je trener Voždovca, koji je i sam nosio kapitensku traku u Crvenoj zvezdi.

Veljovića neće biti u sastavu sa duel sa Napretkom.

"Rade Veljović je dobar, sjajan igrač, ali ni on nije prošao pripreme sa nama i na njega ćemo računati od duela sa Crvenom zvezdom u šestom kolu", rekao je Lalatović.

On je kazao da je ekipa Napretka svoj kvalitet pokazala u duelu sa Zvezdom u kojem je, prema njegovim rečima, vicešampion Srbije imao sreće jer je mogao da gubi sa dva-tri gola razlike.

"Napredak je jedan od najboljih timova u ligi, dugo godina igraju zajedno... Jako su dobra i kvalitetna ekipa, sigurno je da su favoriti protiv nas, ali idemo u Kruševac da pokušamo da se u Beograd vratimo neporaženi", istakao je Lalatović.

Utakmica između Napretka i Voždovca igraće se sutra od 19.00 u Kruševcu.
 

2024 © - Vesti online