Petak 13.09.2013.
11:59
mozzartsport.com

Marej: Svi znamo da je Čilić bio dopingovan, a niko ne sme da kaže!

Bez dlake na jeziku: Endi Marej
 

Pokušaji da se pričama o navodnim “povredama” zamaskira pravi problem hrvatskog tenisera Marina Čilića nisu prošli, a posle današnjih reči Endija Mareja ostaje da se vidi kakve će aršine ITF primeniti prema Hrvatu, jer istina više ne može da se krije. Britanac je prvi teniser koji je javno rekao da je Čilić bio dopingovan i da svi znaju za tu priču, ali da se “prave ludi”.


Podsetimo da je Čilić van terena od Vimbldona kada je neposredno uoči meča prvog kola, pod izgovorm da je povređen predao duel i povukaop se sa turnira.

On je navodnu poveredu iskoristio kao način da se na određeno vrijeme skloni sa ATP turnira, ali pravi razlog je pad na doping testu koji se dogodio još u aprilu u Minhenu. Zbog iste "povrede" Čilić je kasnije otkazivao i naredne turnire…
“Nije mi jasno zašto niko ne može da kaže da je Čilić pao na doping testu. Svi to znamo, ali niko ne sme da kaže. To je jedino što ne shvatam. U ostatak procedure ne bih ulazio, te detalje ne znam”, rekao je Endi Marej u Umagu gde se trenutno nalazi sa Dejvis kup selekcijom Velike Britanije.


Podsetimo da je Viktor Troicki suspendovan na 18 meseci zbog toga što u Monte Karlu nije dao uzorak krvi, a zabranjeno mu je čak i da sa tribina podrži reprezentaciju Srbije u meču protiv Kanađana u Areni.

2024 © - Vesti online