Petak 13.09.2013.
00:15
Beta

SNS: DS bi izbore, a izgubiće ih

Prepucavanja iz Beograda prešla na Novi Sad
 

Ta stranka poručila je Demokratskoj stranci da je "krajnje vreme" da shvati da je otišla "u političku istoriju Novog Sada i Srbije".

SNS je poručio da gradska vlast u poslednjih godinu dana ulaže "ogromne napore" da "popravi" ono što je DS od 2008. godine "svakodnevno uništavao", dok je bio na vlasti u Novom Sadu.

"Umesto da se izvinite građanima za sve što ste im uradili, vi i dalje pokušavate da ih prevarite, ali je vaš problem što ste prozreni... Prekinite da lažete i varate građane, jer vam građani Novog Sada i Srbije ne veruju i nikada vam više neće verovati", piše u saopštenju.

Novosadski odbor DS-a pozvao je danas gradonačelnika Novog Sada Miloša

Video o "ponižavanju Novog Sada"

Vučevića iz SNS-a da raspiše nove lokalne izbore, kako bi se politička scena u tom gradu "raščistila i na vlast došla bolja vlast".

Na vlasti u Novom Sadu je koalicija SNS-a, Socijalističke partije Srbije, Demokratske stranke Srbije, Srpskog pokreta obnove, organizacije Treća Srbija i pokreta Drina-Dinara-Dunav. Treća Srbija i Drina-Dinara-Dunav nisu učestvovali na lokalnim izborima maja prošle godine, već su nastali iz pokreta Dveri, odnosno iz Romske demokratske stranke.

U opoziciji su DS, Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) i Srpska radikalna stranka.

Protestne akcije protiv gradske vlasti za sutra su najavili i aktivisti LSV-a, a ta stranka je ocenila da je aktuelna gradska vlast "doktorirala" na načinima "isisavanja" novca iz gradskih preduzeća i da vlada na principu "otmi, uzmi, kupi, uceni, zaposli".

2024 © - Vesti online