Četvrtak 12.09.2013.
14:44 >> 16:00h
Vesti, FK Crvena zvezda

Za 50 najbržih Delije specijalni dresovi!

Za uspomenu: Fudbaleri i navijači Crvene zvezde zajedno

Fudbaleri Crvene zvezde će u nedelju protiv Donjeg Srema istrčati u posebnoj garnituri kreiranoj povodom obeležavanja 50 godina od izgradnje "Marakane", a dresovi specijalne serije poklanjani su u četvrtak ispred najvećeg srpskog stadiona, što je izazvalo pravi "stampedo" među navijačima crveno-belih.


Više od 300 zvezdaša u ranim jutarnjim časovima "okupiralo" je prodavnicu sportskog brenda "Puma" u Delta sitiju gde je ujedno bio i start akcije "Osvoji Marakana dres".


Nakon prvog pečata koji su svi učesnici dobili krenula je "Trka Delija" po gradu kroz još tri prolazne stanice na kojima je bilo potrebno sakupiti još isto toliko pečata...
Konačno, cilj i poslednja stanica su bili u Red Star Shop-u na "Marakani", gde je 50 najspretnijih dobilo uputstvo gde ih čeka poklon. Najbržeg momak dočekali su kapiten Nenad Milijaš i golman Boban Bajković.


Slično je bilo na još četiri lokacije na "Marakani". U Medija centru deset dresova podelio je Abiola Dauda, Miloš Ninković i Nikola Mijailović bili su stacionirani u VIP galeriji, Filip Kasalica u Muzeju i Vukan Savićević na zapadnoj tribini.


Po završetku podele dresova, zajedničko slikanje organizovano je na zapadnoj tribini.


Povodom jubileja "Marakane" klub je odlučio da za meč sa Donjim Sremom bude besplatan ulaz na stadion.

2024 © - Vesti online