Četvrtak 12.09.2013.
12:01
mozzartsport.com, telegraf.rs

Milijaš: Karadžić izmišlja, ne podvodimo devojke u Kokezin hotel!

Demantovao Karadžića: Nenad Milijaš
 

Ranija izjava predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića da fudbaleri Crvene zvezde koriste hotel potpredsednika kluba Slaviše Kokeze kako bi se tamo nalazili sa devojkama poprilično je uzburkala javnost, pogotovo onu zvezdašku.


Međutim, kapiten ”crveno-belih” i jedan od najiskusnijih igrača Nenad Milijaš oštro je demantovao tvrdnje prvog čoveka saveza koji je fudbalere bespotrebno uvukao u sukob.

"Ružno je da bilo ko u taj sukob uvlači nas igrače. Imamo supruge i devojke, neki i decu. Ružno je da neko izmišlja takve stvari. Istina je da su dva stranca Garido i Dauda, kao i naš bivši trener Sa Pintu boravili nekoliko meseci u tom hotelu dok nisu pronašli stanove", rekao je Milijaš za Mocartsport.

Zvezdina ”desetka” se osvrnula i na priče da je na čelu ekipe igrača koji ne vode sportski život.

"Čim nema rezultata, takve priče se lansiraju. Kada se ređaju pobede, takvih zlonamernih komentara nema. I sada je neko proturio priču da smo Bajković, Ninković i ja organizatori tih izlazaka. Nama starijima je lakše da dokažemo nevinost, pošto smo porodični ljudi, nego neki od ovih mlađih kolega. Nismo noćni igrači. Ne igramo po splavovima i ne treba da nas blate bez razloga", rekao je Milijaš.

2024 © - Vesti online