Sreda 11.09.2013.
17:09
Beta

SNS: Mi rešavamo probleme, za razliku od DS

Zorana Mihajlović

U odgovoru potpredsednici DS-a Vesni Martinović, Zorana Mihajlović je ocenila da je "desetogodišnja vladavina DS-a snažno razorila Srbiju, i ekonomski i društveno, i dovela je u veoma tešku ekonomsku i socijalnu situaciju".


Povodom kritika da nije smenila direktora Srbijagasa Dušana Bajatovića koga učestalo kritikuje, Zorana Mihajlović je navela da je Bajatović direktor iz vremena DS-a.


"A što se struje tiče, neverovatni su problemi koje smo zatekli u ovom sektoru, između ostalih i preveliki dugovi koje je vaša vlada gomilala, vaši direktori dozvoljavali, a mi ih sada plaćamo. Milijardu evra su nagomilana potraživanja od privrede i građana samo za struju, kojima se niste bavili. Ali, mi probleme rešavamo", navela je funkcionerka SNS-a.


Zorana Mihajlović je dodala da je Vlada omogućila plaćanje dugova na rate za siromašne i napravila socijalne karte u energetici za struju, gas i uskoro za grejanje.


Vesna Martinović optužila je danas ministarku i funkcionerku vladajuće SNS Zoranu Mihajlović da preti predsedniku demokrata i gradonačelniku Beograda Draganu Đilasu i dodala da Srbija neće živeti bolje nakon tih pretnji.


"Bilo bi dobro za Srbiju da ministarka Mihajlović, umesto što šalje pretnje Draganu Đilasu, objasni zašto je Dušan Bajatović i dalje direktor 'Srbijagasa', i pored konstantnih kritika i optužbi koje mu javno upućuje, ili da nam kaže zašto je potpisala štetni ugovor za izgradnju solarne elektrane koji će Srbiju koštati milione evra", navodi se u izjavi Vesne Martinović koju prenosi DS.


Zorana Mihajlović je u utorak rekla da će za građane Srbije biti bolje ako Đilas ode na "dugo letovanje".

2024 © - Vesti online