Sreda 11.09.2013.
13:26
mozzartsport.com

Čelzi ponudio 11 miliona za "ukrajinskog Mesija"

 

Kao što Srbija ima talente poput Lazara Markovića, Nemanje Matića ili Aleksandra Mitrovića kojima se predviđa igranje u najboljim evropskim klubovima, tako se i Ukrajinci diče Jevgenom Konopljankom, fantatsičnim mladim driblerom iz Dnjipra. Ovaj momak je pre dve godine skrenuo pažnju na sebe, zaradio nadimak "Ukrajinski Mesi“ i od tada traje njegov meteroski uspon.


Već je standardan u ukrajinskoj reprezentaciji, hteli su ga Dinamo i Šahtjor, ali njegova cena je izgleda već premašila njihove mogućnosti. Za Konopljanku se interesuju najbolji ervopski klubovi. Prvi su počeli da se raspituju Arsenal, Mančester Junajted i Milan, ali izgleda da je Čelzi najviše zagrizao za supertalentovanog Ukrajinca.
"Ovog leta smo dobili ponudu tešku 11 miliona evra, ali smo odlučili da sačekamo do januara. Dnjipro ga ne da za cenu manju od 18 miliona evra“, rekao je Džejms Lipet, menadžer mladog asa.


Engleski mediji prenose da imaju nezvanična saznanja da je ponuda od 11 miliona evra bila Čelzijeva. Klub sa Stamford Bridža je u poslednje dve godine je doveo pregršt talentovanih ofanzivaca tako da bi Konopljanka mogao da bude još jedan u nizu.

2024 © - Vesti online