Sreda 11.09.2013.
11:36
BETA

Đurđić: Dosadno je, ali oporavak ide po planu

Želi povratak u Bundesligu: Nikola Đurđić
 

Fudbaler Grojter Firta se trenutno nalazi u Ukrajini na rehabilitaciji posle teške povrede koju je doživeo pre skoro mesec dana na meču protiv Kajzerslauterna.

On je pokidao prednji ukršteni ligament, što znači da se na teren neće vratiti pre februara i drugog dela sezone u Cvajti.

"Za sada sve ide kao što je planirano. Ovaj period je malo dosadan, ali jako bitan. Trudim se da što pre u potpunosti ispravim i savijem koleno", rekao je Đurđić.

On je dodao da se pravo zbog toga i odlučio da ode u Ukrajinu na oporavak.

"U Ukrajini sam, zato što sam hteo da idem kod najboljeg, a Andreja Milutinović to sigurno jeste što se tiče oporavka. Neki bi rekli da je on (Lionel) Mesi u svom poslu. Ovde imam sve uslove koji su mi potrebni za sada", kazao je srpski fudbaler.

Đurđić je naveo da sluša savete lekara i da neće požurivati sa povratkom, već će se samo potpuno spreman vratiti na teren.

"Moj cilj je da se pre svega spremim za početak drugog dela sezone. Sve ranije od toga bi bio veliki rizik", rekao je Đurđić.

Ekipa Grojter Firta je odlično počela novu sezonu i trenutno je na prvom mestu na tebeli u Cvajti.

"Ekipa je uz mene i imam njihovu podršku. Obećali su mi da će ostati na prvom mestu dok se ne vratim, a da ćemo se onda zajedno vratiti u Bundesligu", zaključio je Đurđić.

2024 © - Vesti online