Četvrtak 12.09.2013.
08:51
Vesti

Oprezna i strpljiva Dona Petrović

Dona Petrović
 

Prema nepotpuno obrađenim podacima, sa 60 od ukupno 64 izborna mesta u jedinici Mekiven, gospođa Petrović je u utorak imala 41.988 osvojenih glasova u poređenju sa 41.657 koje je imao Mičel.


U ponedeljak uveče Dona Petrović je imala izuzetno tesnu prednost od samo 66 glasa, ali se ona u utorak povećavala, kako su brojani glasovi, koje su birači poslali poštom.


Dona Petrović veruje da će njena prednost u broju glasova nastaviti da se povećava, ali nije želela da proglasi svoju pobedu, pošto su rezultati bili tesni i promenljivi.


- Vodimo, ali smo oprezni i strpljivi. Ipak treba da se prebroji još 2.000 glasova koji su poslati poštom. Trendovi pokazuju da se vođstvo povećava, ali su rezultati i dalje tesni, rekla je gospođa Petrović koja je očekivala tesnu trku za ulazak u Federalni parlament.


- Jasno je ipak da je ovdašnja lokalna zajednica nezadovoljna radom Laburističke stranke, koja se više bavila sobom nego problemima zajednice, i troškovima života. Ponosna sam na naporan rad mog tima, koji većinu čine volonteri, uz čiju pomoć smo uspeli da osvojimo novih 9,25 odsto glasova, više nego na prošlim izborima. To je sjajan rezultat, rekla je Dona Petrović.


Bivša gradonačelnica Macedon Rendžesa, pre samo mesec dana kandidovala se za poslanika u Federalnom paralmentu.

2024 © - Vesti online