Utorak 10.09.2013.
12:01
Lj. M. - Vesti - Foto: Lj. Mudrinić

Deca su naša budućnost

Obrazovanje najvažnije: Đaci prvaci
 

- Prve školske nedelje u OŠ "Petar Kočić" obukli smo prvačiće u školske keceljice. Iduće nedelje biće održana tradicionalna manifestacija za sve mlade. Četvrta po redu, koja se u saradnji sa omladinskom školom fudbalskog kluba Rudar Prijedor organizuje svake godine u septembru na gradskom stadionu u Prijedoru - kaže koordinator Fondacije Predrag Šorga, koji je pozvao sve mlade da dođu i budu "Rudar na jedan dan".
 

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Do kraja godine biće realizovano još desetak projekata za kulturne, sportske i druge institucije, a neće izostati ni tradicionalna pomoć deci poginulih i umrlih radnika ove kompanije.


Od 2007. kada je formirana Fondacija Arcelor Mital je kroz razne projekte na području Prijedora uložila 1.700 000 KM. Ti projekti obuhvatali su, uglavnom, oblasti obrazovanja, kulture, zdravstvene i socijalne zaštite, sporta, podršku projektima omladinskih organizacija i slično.

2024 © - Vesti online