Ponedeljak 09.09.2013.
17:27
mozzartsport.com

EP: Letonija bolja od Makedonije, Srbija prenosi sva četiri boda!

Prema ovakvom stanju stvari Srbija nosi sva četiri boda, ako Litvanija savlada BiH onda nosi dva, a Letonija bez bodova ide dalje.

Zbog toga, Letonci se sada nadaju da bi Bosna i Hercegovina mogla da iznenadi Litvaniju i pobedi sa deset i više poena razlike, gde bi se stvorio krug od tri tima, pa bi deblji kraj izvukla Litvanija, koja bi onda ispala iz takmičenja. Tada bi Letonija nosila dva boda dalje, a BiH nijedan.

Epitete heroja utakmice definitivno nose Kristaps Janičenoks i Kaspars Berzinš, koji su meč završili sa po 15 poena, dok su Dairis Bertans i Martins Meiers dodali po 12. Makedonci su izuzetno loše ušli u meč, a osim Pere Antića i Todora Gečevskog gotovo da niko nije ni bio raspoložen za igru. Bo Mekejleb je meč završio sa svega osam ubačenih poena, a posledica povrede iz susreta sa Litvanijom ostavila je trag na sjajnom Amerikancu.

Letonija je od samog starta diktirala tempo utakmice, a već posle prve deonice je bilo jasno da su se Makedonci već predali i počeli da razmišljaju o pakovanju kofera.

2024 © - Vesti online