Ponedeljak 09.09.2013.
16:57
M. Stojiljković - Vesti

Pevač grupe "One direction" povraćao na utakmici!

Nije lako biti fudbaler: Luis Tomlinson


Pevač popularne englesko-irske pop grupe "One direction" zaigrao je proteklog vikenda na dobrotvornoj utakmicu koju je u Glazgovu organizovao slavni Seltik, a u čast bivšeg igrača "zeleno-belih", Bugarina Stilijana Petrova, koji boluje od leukemije.


Tomlinson je zaigrao za ekipu "Seltik 11", ali je u 53. minutu morao da napusti teren pošto ga je u fudbalskom žargonu "oduvao" engleski napadač iz Aston Vile, Gabrijel Agbonlahor, koji je igrao za ekipu "Stilijan 11" (činili je bivši saigrači i rivali Bugarina Petrova).

Agbonlahor se izvinio zbog "remplovanja", ali je 21-godišnji muzičar ubrzo zatražio izmenu, a onda i povraćao pored terena.


Treba reći da je Seltik Park povodom ovog fudbalskog spektakla bio ispunjen gotovo do poslednjeg mesta. Utakmica je završena pobedom Stilijanove ekipe od 5:3. Trostruki strelac bio je Dimitar Berbatov, a igrali su i Džon Teri, Rober Pires, Henrik Larson, Šaj Given, Kris Saton, Martin Petrov, Lubo Moravčik, Johan Mjalbi...

Za Seltik je igrao i aktuelni menadžer ovog tima, Nil Lenon, dok su ekipe sa klupe vodili legendarni Keni Dalgliš i Martin O'Nil.

Utakmica je bila puna emocija, a navijači Seltika otpevali su Stilijanu Petrovu čuvenu navijačku himnu "Nikad nećeš koračati sam", posle koje Bugarin nije mogao da sakrije suze... 

2024 © - Vesti online