Ponedeljak 09.09.2013.
14:47
mozzartsport.com

Hrabra Nataša: Hvala vam svima, idemo dalje!

 

Na muci se poznaju junaci, a u Nataši Kovačević kuca zaista junačko srce. Srpska košarkašica se posle stravične saobraćajne nesreće u Mađarskoj zahvalila celokupnoj javnosti na ogromnoj podršci i poručila da je cela tragedija neće pokolebati u nastavku života.
"Hvala svima na neverovatnoj podršci. Nemoj da brinete, šta je, tu je. Idemo dalje... Neverovatno mi znači podrška svih ljudi. Hvala vam puno", napisala je Kovačevićeva na Fejsbuku.


Košarkašica Đera teško je povređena u saobraćnoj nesreći u Mađarskoj i lekari su morali da joj amputiraju levu nogu do kolena.


Njene kolege, košarkaši Srbije posvetili su joj pobedu protiv Letonije i plasman u drugu fazu šampionata Evrope, a juče su je u bolnici posetili ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i potpredsednica KSS za žensku košarku Ana Joković.
Kovačevićeva je rođena 1994. godine, prošla je sve reprezentativne selekcije, a prošle godine osvojila je bronzanu medalju na juniorskom prvenstvu Evrope. Ovog leta učestvovala je na EP mladih u Turskoj, kao i prvenstvu sveta za juniorke u Litvaniji. Pre Đera igrala je za Partizan, Voždovac i Crvenu zvezdu.

2024 © - Vesti online