Nedelja 08.09.2013.
16:53
Beta

Čeda: Treba nam ujedinjena opozicija

Ne pada mi napamet da šefujem DS-u: Čedomir Jovanović
 

"To neće našu ideju učiniti manje vrednom, baš naprotiv, sve te reakcije govore o tome da smo mi u pravu i da treba da nastavimo dalje i da se dogovorimo", rekao je Jovanović na TV Pink.

Jovanović je naveo da inicijativa LDP-a za formiranje političke organizacije građanski orijentisanim biračima treba da ponudi odgovor na ključne probleme društva i istakao da se ne radi o ambiciji LDP-a da preuzme DS, već o potrebi da se u Srbiji stvori politička ravnoteža koje sada nema.

On je ponovio da ni u svojoj stranci ne šefuje nikome i da mu ne pada na pamet da to čini u DS-u.

"O ovoj ideji želim da razgovaramo i da se dogovorimo. To je potreba ove zemlje, koja je pogrešno organizovana", rekao je Jovanović i dodao da ne razmislja o koalicijama, jer nisu uverljiv odgovor na potrebe društva.

On je naveo da ne može da čeka da se predsednik DS Dragan Đilas probudi i shvati da mu "čereče stranku" kao što "čereče" i LDP, jer oni koji to čine znaju da ne mogu da izdrže test vremena.

"Onda će kada bude na kolenima ili kada ga njegova stranka gurne u stranu kao Tadića, opet biti tema šta ćemo i kako ćemo dalje", rekao je Jovanović.

2024 © - Vesti online