Nedelja 08.09.2013.
15:19
Beta

Đilas Dačiću: DS te naučila šta je Evropa

Predsednik DS-a i gradonačelnik Beograda Dragan Đilas
 

"DS te je naučila šta je Evropa, uvela te u priču o Evropi i ne pitaj se za kim zvona zvone, za tobom, Ivice Dačiću", rekao je Đilas na sednici Glavnog odbora DS-au Beogradu.

"Dačić je svestan da njegov peščani sat curi... Na izborima će građani prepoznati šta je ko radio", rekao je Đilas.

Lider DS-a je istakao da "nije normalno da se u jednoj zemlji jedan čovek pita za sve", kao i da ljudi "bez kvalifikacija i diploma" zauzimaju najviše funkcije u državi, aludirajući na prvog potpredsednika vlade Aleksandra Vučića i predsednika Srbije Tomislava Nikolića.

Đilas: Raspišite izbore ako vam se ne sviđa gadska vlast

Dragan Đilas je odgovorio na reči Nebojše Stefanovića da će gradski odbor SNS-a zatražiti smenu gradske vlasti:

"Ako smatrate da smo loši, raspišite izbore, da tako izmerimo snage. Dajte vaše kandidate", rekao je Đilas na sednici Glavnog odbora DS-a, koja je u Beogradu na vlasti sa Socijalističkom partijom Srbije (SPS).

Đilas je upitao kakav je problem u Beogradu i ukazao da se ne plaši ničega, jer zna šta je radio. Prema njegovim rečima, neophodno je da građani neposredno biraju gradonačelnike i predsednika opština.

"Ne krijte se iza nekih momaka od dvadesetak godina i iza stranaka", poručio je Đilas i ocenio da je zanimljivo da DS S-u ne smeta da na vlasti u Beogradu bude sa SNS-om i SPS-om, koje na državnom nivou optužuju za izdaju Kosova.

2024 © - Vesti online