Nedelja 08.09.2013.
10:34 >> 10:36h
mozzartsport.com

Štimcu presela Srbija - vulgarnosti odgovor na kritike

 Igor Štimac
 

"Povukli smo se deset metara previše. Gurao sam ih napred. Ne samo ja, svi. Ajde zovite Srebrića, bio je na sastanku, neka potvrdi šta sam rekao da treba da se radi", pravdao se na početku Štimac, prenosi 24sata.hr. 

Kako je razgovor tekao dalje polako je gubio na bontonu.
"Rezultat me manje zanima, mi smo svoj rezultat ostvarili u Beogradu. A one koji će ocenjivati mene kao trenera po rezultatima iz tih utakmica nabijem na jednu stvar. Važne su mi one dve kasnije (Belgija i Škotska). Neću srljati po ceni da umanjim izglede u baražu. Pa postoje prioriteti. Bićemo sigurno nosioci, možemo u najgorem slučaju biti na 11. mestu tabele FIFA. Po novom proračunu trebalo bi da budemo deveti, preskaču nas Grčka i Belgija, a mi opet idemo ispred Portugala".

Štimcu nije prijala konstatacija iz Hrvatskog dragovoljca kako imaju igrače za reprezentaciju.
"Dobro se zna u kojim su klubovima igrači za reprezentaciju. A njima u Sigetu se poserem u usta", vulgaran je bio Štimac koji je došao u situaciju da mu uspeh na klupi Hrvatske zavisi o baraža.
 

"Ne brinite se za mene. Ja imam izbora gde da radim, ali obožavam da živim u Hrvatskoj. Nećete vi definisati kakav sam trener niti hrvatska javnost, nego to kakve ću ponude imati i koga ću voditi. Pitanje je što znači biti uspešan u kvalifikacijama. Čime se to meri. Koji su to parametrić? Ako pitate hoću li podneti ostavku - hoću đavola!".

2024 © - Vesti online