Subota 07.09.2013.
16:49
BETA

Petrović: Apsolutno smo ih nadigrali!

Radosav Petrović
 

"Kod svih nas su pomešana osećanja. S jedne strane, zadovoljstvo jer smo ispraćeni aplauzima iako su ovu pobedu želeli svi, a s druge strane ostaje i žal što nismo uspeli da realizujemo bar još jednu od šansi koje smo imali", rekao je Petrović novinarima u Staroj Pazovi.

Srbija je u petak uveče igrala nerešeno 1:1 sa Hrvatskom u osmom kolu Grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i tako ostala bez šanse za plasman na to takmičenje. Petrović je kazao da se izjave iz tabora Hrvatske pred meč i ono
što su pokazali na terenu ne poklapaju.

"S obzirom da su došli po tri boda, to se nije ni videlo u prvih 45 minura. Nisu pokazali svoju fizičku nadmoć i želju za pobedom. Imaju pravo da pričaju, ispred nas su na tabeli i to je činjenica... Imaju pravo da pričaju, ali se tu neke stvari ne slažu. Mislim da smo ih apsulutno nadigrali svih 90 minuta", rekao je Petrović.

On je kazao i da se povredio tokom utakmice, ali da povreda nije teška kako se u prvi mah mislilo.

"Posle jednog kornera sudario sam se sa Nevenom (Subotićem) i osetio sam jak bol, ali nije bio momenat da razmišljam o tome, bilo je malo do kraja, ostali bez jednog igrača, Suilejmani je već bio ranjen... Kad se utakmica završila pojavio se veliki otok, ali najvažnije je da su snimci pokazali da nema preloma kosti kao što smo u prvi mah pomislili", naveo je Petrović.

Fudbaler CSKA iz Moskve Duško Tošić rekao je da veruje da je celokupan utisak sa sinoćnje utakmice pozitivan.

"Možemo da pogledamo jednog drugog u oči. Tako Srbija treba da izgleda u budućnosti. To je prava Srbija koja još treba da se pokaže. Mislim da je utisak pozitivan i da je ovo jedan korak unapred", kazao je Tošić.

Da je najvažnije da je reprezentacija odigrala dobru utakmicu slaže se i Ljubomir Fejsa.

"Najvažnije da smo odigrali dobro, da smo dali svi maksimum i da znamo da možemo da se suprtostavimo jakim ekipama. Nadam se da ćemo u vremenu koje dolazi pružati sve bolje partije", rekao je fudbaler Benfike.
 

2024 © - Vesti online