Subota 07.09.2013.
08:31
mozzartsport.com

Krstić: Nismo igrali kako znamo

Nenad Krstić

Jedan od razloga zbog kojih je Srbija doživela vrlo bolan poraz od Makedonije u Jesenicama jeste to što su naši centri, Nenad Krstić i Raško Katić bili gotovo neprimetni. Falili su nam poeni iz reketa, sigurnost u napadu i agresivna igra u odbrani. Kapiten ove generacije zna da je moglo i moralo mnogo bolje.
“Nismo odigrali kako znamo. Dopustili smo Makedoniji da nametne svoju igru i dominira tokom celog meča. Sada nam sledi jedan dan odmora, koji moramo da iskoristimo da bi se potpuno oporavili. Nismo poleteli posle pobeda i ne smemo sada da padnemo posle poraza. Očekuje nas jako bitna utakmica sa Letonijom i moramo da se pripremimo kako treba“, rekao je Krstić.


Iskusni centar Crvene zvezde i debitant na ovom prvenstvu bio je svestan da Srbija nije odigrala onako kako se to očekivalo.
“Slabije smo ušli u meč i dozvolili Makedoncima da nametnu svoju igru. Nije nas krasila borbenost kao na prethodnim mečevima. Njima je ovo bila utakmica za opstanak i bili su mnogo sigurniji. Ne smemo da dozvolimo da nam se ovo ponovi, moramo do pobede u sledećem meču“, podvukao je Katić.

2024 © - Vesti online