Četvrtak 05.09.2013.
08:00
Vestionline

Ako ovo radi sigurno ne folira

Žene često za vreme orgazma grče ili nekontrolisano šire prste na stopalima
 

Psihologija glumljenja orgazama je vrlo jednostavna: žena tokom seksa vrlo dobro zna i oseća hoće li moći ili ne da doživi orgazam. Ako ne može, jednostavno ne želi da se partner premori do iznemoglosti u nastojanju da je zadovolji, i da se pri tom izvinjava za neuspeh. Ako želite da saznate glumi li vaša partnerka orgazme, treba da naučite da primećujete ove male znakove.

Ubrzano disanje i ubrzan rad srca - Slušajte njeno disanje za vreme seksa. Kada postane otežano, znaćete da ste na pravom putu. Do promene disanja dolazi nešto pre samog orgazma, a uz disanje, uočljiva je i promena ritma pokreta. One koje glume orgazam najverovatnije će stenjati i uzdisati, ali ritam disanja će im ostati nepromenjen. Osim toga, znak da će stvarno doživeti orgazam je i njeno srce koje ubrzano kuca.

Raširene zenice - Zenice su još su jedan očigledan znak da će partnerka doživeti orgazam. Iako će to biti teško uočiti u mraku, ili ako voli da žmuri, sve što treba da uradite je da je pre orgazma zamoliti da vas pogleda u oči. Tom romantičnom gestu sigurno neće moći da odoli, a jednostavan pogled u njene oči lako će otkriti glumi li ili ne.

Crvene usne - Neposredno pre orgazma njezine usne lagano će se zacrveneti. Tokom seksa i pre orgazama usne blago nateknu i dobiju crveniju boju. Međutim, to nije toliko pouzdan znak jer usne mogu biti otečene i crvene od više ljubljenja. Zato je ljubite pažljivo i posmatrajte joj usne - one će vam otkriti istinu.

Grčenje vaginalnih mišića - Ovo je najveći pokazatelj, jer se ne može ni sakriti ni odglumiti. Tokom orgazma žena doživi između tri i deset vaginalnih i cervikalnih grčeva, a prvih nekoliko je najjačeg intenziteta. Ti grčevi će jako stegnuti penis, a svaki muškarac zna da je taj osjećaj teško ignorisati.

Iznenadno znojenje - Ako osetite da partnerka počinje da se iznenada znoji, to znači da je na vrhuncu napetosti i da joj mišići rade punom parom – njeno disanje, brzina otkucaja srca i krvni pritisak su na povišenim nivoima. Zato, kada se sledeći put sruši na krevet okupana znojem, znaćete da je stvarno uživala.

Znakovi tela - Svaka žena se razlikuje. Neke u trenutku orgazma savijaju leđa ili grče nožne prste, nekontrolisano pomeraju noge, ili imaju nekontrolisane izraze lica. POred toga, bradavice će joj se u trenutku vrhunca naježiti, a obrazi i vrat bi trebalo da se zacrvene.

Postorgazmički sjaj - Vrlo je važno posmatrati šta partnerka raditi posle seksa. Da li ustane odmah iz kreveta i nastavi sa dnevnim obavezama ili se zaključa u kupatilo? Hemijska reakcija orgazma njezinom telu daje blistav izgled koji se vidi i u pogledu, a ako je baš uživala u seksu, verovatno će poželeti da još malo leži i uživa u tom osećaju.

Hiperosetljivost - Odmah posle orgazma ženin klitoris postaje veoma osetljiv, zato ako posle orgazma ne uspori tempo ili ne stane sa akcijom, verovatno glumi.

Razgovor na minimumu - Živahan razgovor i složene rečenice odmah posle seksa prilično su jak indikator da je odglumila. Posle istinskog uživanja u seksu telo će joj tražiti odmor i neće biti odmah raspoložena za razgovor. Osim toga, preglasni uzvici, stenjanje i dahtanje za vreme seksa podjednako bude sumnju, posebno ako liče na one iz porno filmova, jer seks iz pornića nije pravi seks.

2024 © - Vesti online