Sreda 04.09.2013.
15:36
Vesti

Džajić: Hrvati, ako uzmete bod, svaka čast!

 
Hrvatima i bod puna kapa: Dragan Džajić

Zagrebački "Jutarnji list" objavio je intervju sa najvećom legendom jugoslovenskog fudbala i predsednikom Crvene zvezde, Draganom Džajićem, u kome je popularni Džaja pričao o svom klubu, Zdravku Mamiću, Siniši Mihajloviću, a komšijama poručio da nemaju velike šanse na "Marakani" i da bi im i bod u Beogradu bio puna kapa.


- Činjenica je da nama pobeda ne znači mnogo, jer imamo samo teoretske šanse za plasman na Svetsko prvenstvo, ali svakako bi značila narodu. Mislim da svi žarko žele tu pobedu. Bio bi to pravi melem na ranu posle svega što nam se dešavalo. Hrvatska u poslednje vreme ne briljira i nije favorit u ovom meču. Ako se izvuku bez poraza, kapa dole prava su ekipa - rekao je Džajić.

On veruje da neće biti incidenata na "Marakani":


- Susreti srpske i hrvatske reprezentacije, pa i međusobne klupske utakmice izazivaju naročitu pažnju. U Beogradu se preduzimaju neviđene mere obezbeđenja i iskreno se nadam da neće biti incidenata. Naravno da će biti uvreda sa tribina, ali gledajmo na to kao stvar folklora, to se jednostavno ne može sprečiti.

2024 © - Vesti online