Sreda 04.09.2013.
07:14 >> 12:43h
Beta

BG: Novinarka povređena i opljačkana

Foto: Ilustracija

"Naša novinarka oseća snažan bol na odranoj nozi i vidno je potresena. Nasrtaj se dogodio na očigled nekolicine prolaznika, a dvojica mladića jurila su i sustigla napadača koji je izvadio nož i pretio im, nakon čega su odustali od obračuna s njim", javile su e-novine.

Napadač star oko 25 godina je uspeo da otme tašnu Sandri Dančetović koju je nosila preko ramena, a u gušanju ju je oborio na zemlju i vukao nekoliko metara.

"Ovaj nesvakidašnji napad na novinarku našeg portala ostavlja mnoge nedoumice, ali je, nakon ovog napada koji je podsetio na kadrove nekog filma o nasilju u Njujorku i drugim velikim gradovima, izvesno da se građani više ni u strogom centru Beograda ne mogu osećati bezbedno", pišu e-novine.

UNS: Pronaći napadača na Sandru Dančetović

Udruženje novinara Srbije (UNS) zatražilo je od policije da hitno utvrdi identitet i podnese tužilaštvu prijavu protiv osobe koja je fizički napala novinarku Sandru Dančetović.

 

Glavni i odgovorni urednik "e-novina" Petar Luković rekao je za UNS da napad nema veze sa poslom koji koleginica obavlja i da je to bilo klasično razbojništvo.

2024 © - Vesti online