Utorak 03.09.2013.
19:54
Telegraf

"Emotion" tuži Mikija zbog ulaska na Farmu?

Profesionalni učesnik rijalitija: Miki Đuričić
 

Na pitanje da li je serijal "Svadbe", kako je Telegraf pisao, snimljen unapred, Goran kaže da je to istina, ali da će voditeljka nadalje biti samo Irena Spasić.


- Imamo nasnimljene emisije, a imamo i drugog voditelja. Trenutno je samo dobra reklama jer sad svi znaju da kreće "Moja velika svadba" na TV "Prva". A šta će biti kasnije, zavisi od naših advokata, jer Miki ima potpisan ugovor gde su jasne njegove obaveze i prava - kaže Stamenković.
 

Ipak, zanimalo nas je da li to znači da će Đuričić biti tužen ukoliko ostane sva četiri meseca na "Farmi", a u međuvremenu sve snimljenje epizode "Svadbe" budu predstavljene publici, kao i da li je na imanje ušao "na svoju ruku", bez dogovora sa kućom "Emotion".


- Đuričić je rekao da ga je produkcija "Farme" zvala i da on ne želi da uđe, tako da nije ni bilo neke potrebe da se dalje priča o tome. Ukoliko neko ne ispunjava ugovorne obaveze, to će rešiti advokati i naravno da je svaka ozbiljna firma zaštićena za svoje bitne projekte - rekao je Stamenković i tako indirektno potvrdio da Mikiju preti tužba ukoliko ostane do kraja na imanju.

2024 © - Vesti online