Utorak 03.09.2013.
12:17
BETA

Suarez zadovoljan odlukom da ostane u Liverpulu

Lepo mu je i Liverpulu: Luis Suarez
 

Na početku letnjeg prelaznog roka Suarez je rekao da želi da ode iz Liverpula, ali uprava kluba nije želela da ga proda i odbila je ponude Arsenala.

Suarez je tada rekao da želi da pređe u ekipu koja igra u Ligi šampiona, pošto nastupima za Liverpul ne ispunjava svoje ambicije. Takođe, rekao je da je nezadovoljan statusom u britanskim medijima.

"To (odlazak) je za mene, već duže vreme, završena priča. Pre nekoliko nedelja sam odlučio da ostanem u Liverpulu i želim da se posvetim treninzima i da radim za tim", rekao je Suarez, preneo je Dejli Miror.

Suarez je rekao da se nada da će povratiti poverenje navijača.

"Vratiću se u tim i nadam se da ću biti igrač kome navijači veruju. Rekao sam da želim da igram u Ligi šampiona, ali kada se to nije dogodilo, ipak sam znao da ću biti srećan u Liverpulu", rekao je urugvajski reprezentativac.

Mediji su spekulisali da je Real planirao da dovede Suareza poslednjih dana prelaznog roka, ali 26-godišnji napadač ponovio je da je zadovoljan odlukom da ostane na Enfildu.

"To je završena priča i zadovoljan sam odlukom. Ranije sam rekao da bih bio zainteresovan dobrom ponudom, ali pošto se to nije dogodilo, znao sam da ću biti srećan u Liverpulu", rekao je Suarez.

Suarez ove sezone još nije igrao za Liverpul pošto mu nije istekla suspenzija od 10 utakmica, jer je tokom derbija ugrizao fudbalera Čelzija Branislava Ivanovića.

2024 © - Vesti online