Utorak 03.09.2013.
11:52
mozzartsport.com

Koentrao nije prešao u Mančester!

Ostao u Realu: Fabio Koentrao
 

Poslednji pokušaj Mančester junajteda da se dovede novi levi bek na Old Traford propao je bukvalno u poslednjim momentima prelaznog roka, iako se u prvom momentu verovalo da je Fabio Koentrao postao novi "Đavo".

Velika konfuzija stvorila se u medijima posle zvaničnog zatvaranja transfer pijace, jer su jedni pisali kako je Portugalac promenio sredinu, dok su drugi govorili kako ostaje u Madridu. Podsetimo, Karlo Anćeloti je želeo da Koentraa pošalje na jednogodišnju pozajmicu u Junajted, što je šampion Engleske i prihvatio, ali je posao pokvario levi bek Granade Giljerme Sikera, koji je umesto dolaska u Madrid izabrao Lisabon i dres Benfike!


Sikera je bio na pragu Kraljevskog kluba već neko vreme, međutim, odugovlačenje Florentina Pereza iskoristili su čelnici Benfike, koji su 27-godišnjeg brazilskog internacionalca doveli takođe na jednogodišnju pozajmicu.


To znači da je Dejvid Mojes ostao sa bukvalno jednim velikim pojačanjem ovog leta, s obzirom da je Maruan Felaini potpisao ugovor takođe poslednjeg dana prelaznog roka, a da je potpuno luda i neverovatna scena koja se dogodila u prostorijama Fudbalskog saveza Španije zaustavila transfer Andera Erere.

2024 © - Vesti online