Utorak 03.09.2013.
11:48
mozzartsport.com

Stefan Babović potpisao za Voždovac!

Obukao dres "zmajeva": Stefan Babović
 

Dugo se spekulisalo kakva će sudbinia Stefana Babovića biti, gde će nastaviti karijeru. Pominjao se senzacionalan dolazak u Crvenu zvezdu, potom i u Vojvodinu, da bi na kraju završio na treninzima Voždovca. Sada, dileme više nema. Bivši kapiten Partizana je u sam smiraj prelaznog roka zadužio dres Zmajeva i tako aktivirao još jednu transfer bombu u Srbiji.

Posle trenera Nenada Lalatovića i bivšeg kapitena Crvene zvezde, Dejana Milovanovića, Voždovac je doveo i treće ogromno pojačanje za sezonu koja je pred nama i tako najavio borbu za visok plasman u Superligi.


Sportski direktor Voždovca, Zoran Perić, istakao je da se nada da će Babović biti u kombinaciji za tim već na meču sa Napretkom.
"Momak koga znam od kada je nosio dres petlića Partizana, danas je, na naše zadovoljstvo, bomba prelaznog roka. Trenirao je sa nama duže od mesec dana, a odluku da za nas i zaigra doneo je posle više ponuda iz Turske, Grčke i Bugarske. Finansije mu nisu bile primarne, želeo je da ostane u Beogradu. Sa nama će biti godinu dana, uz opciju da već tokom zime promeni sredinu. Real Saragosi smo još prošle nedelje poslali molbu za sertifikat, pa ne sumnjam da će pravo igranja steći do duela sa Napretkom", rekao je Perić za Sportski žurnal.

2024 © - Vesti online