Utorak 03.09.2013.
14:51
J. Antonijević - Vesti

Romana ponela tablete za spavanje

Ko na tezgu da je pošla: Romana Panić

Na seosko imanje imanje u Lisoviću uselilo se 27 novi VIP farmera koji će narednih 120 dana zabavljati naciju svađama, tučama i ko zna čime sve u borbu za nagradu od 50.000 evra. U današnje vreme kada je zaraditi, čini se, nikad teže u toj borbi biće dozvoljeno sve.


Ni ovog puta na imanju neće manjkati pevača, koji su izvučeni iz zaborava i koje više ni najbliža familija ne sluša, manekenki i starleta sumnjivih poslova, bivših sportista, Plejboj zečica, glumica i repera...

Kao najveće iznenađenje najavljen je ulazak Mikija Đuričića, mada nije jasno za koga je to iznenađenje, s obzirom na to da se čovek proslavio učešćem i rijalitijima.

U jednom je čak i pobedio, a onda sve pare spiskao na kockanje. Na imanju će ponovo da se baškari Zorica Marković, koja je sa prošle farme izbačena naglavačke i diskvalifikovana nakon fizičkog napada na Staniju Dobrojević. Ona je na imanje ušla sa svojim psom Ogijem i to kao zamena za Suzanu Mančić, koja je zbog zdravstvenih problema morala da odustane, bar za sada. Na Farmi 5 najviše će profitirati, bar tako se sada čini, Romana Panić.

Prva gazdarica: Mica Trofrtaljka sa ostalim učesnicima
 

Nekada popularna Banjalučanka poslednjih godinu dana retko ima tezgu, ali je sa čelnicima ružičaste televizije uspela da se dogovori da joj isplate honorar od 3.000 evra za svaku nedelju čime će zaraditi mnogo više nego od pevanja. Njoj je izgleda zapala uloga razmažene zvezde i, čini se, da se dobro snašla.

Kockar: Miki Đuričić

Do ulaska u studio u Šimanovcima Romana je bila u svom apartmanu, umesto kombijem sa ostalim takmičarima na imanje je išla posebnim automobilom, što se nije dopalo ostalim farmerima koji su prevrtali očima.


- Čula sam da na imanju ne može da se preživi bez alkohola i lekova, pa sam i ja ponela tablete za spavanje. Zvali su me već četiri puta, stalno sam ih odbijala, pa sam sada konačno pristala i iskreno od mene možete svašta da očekujete - rekla je Romana koja se na seosko imanje uputila u haljini sa šljokicama kao da je pošla na nastup, a ne u seosko blato.

Opet je na imanju: Zorica Marković u društvu Marka Vukovića i Zizi Zua
 

Najmlađa učesnica je Katarina Grujić, koja ima samo 21 godinu i na estradu se progurala učešćem u Zvezdama Granda, dok je najstarija farmerka Milica Ostojić Mica Trofrtaljka koja ima 70 godina i na imanje je ušla u klompama i bade mantilu. Jednoglasno je izabrana za prvu gazdaricu i ona će na imanju gazdovati narednih sedam dana.
 

Čupo za decu, Zuzi za pse

Čupo Kalač i Zumreta Midžić - Zuzi Zu, pevačica i članica nekada poznate grupe Mirzino jato, jedini su koji su rekli da će, ako pobede, novac dati u humanitarne svrhe. Čupo za bolesnu decu, a Zu za azile za životinje. Svi ostali planiraju da vrate dugove i ulože u biznis i svoju karijeru. Većina je ušla kako bi pokušali da povrate staru slavu, poput Nele Bijanić i Suzane Perović, ili da se operu pred javnošću kao Ivan Marinković, bivši muž Goce Tržan koji želi da pokaže da nije pijanica i nasilnik kako pokušava da ga predstavi u medijima bivša žena.

2024 © - Vesti online