Ponedeljak 02.09.2013.
12:01
K. N. - Vesti - Foto: Vesti

Lekovi, kao hleb nasušni

Hvala do neba: Aleksandar Čolić

- Više ni sami ne znamo na koji način da se zahvalimo Vladi za sve što je za nas učinio i što nastavlja da čini. Hvala mu po već hiljaditi put, ne znam više šta bih drugo mogli da mu poručimo. Neka ga dragi Bog čuva i podari njemu i njegovoj porodici dobro zdravlje i svu sreću ovog sveta. Saznanje da imamo na koga da se oslonimo u teškim trenucima, znači više od svega na svetu.

- To poverenje traje skoro punu deceniju, koliko nam pomažu humani čitaoci "Vesti" i nijednom nije poljuljano, jer nam Vlada neprestano pomaže. Samim tim, donosi i radost u naš skromni dom u kome su trenuci sreće i veselja, nažalost, prava retkost, a večita borba za opstanak.

- Isto tako bih iskoristila ovu priliku da se još jednom zahvalim svim dobrim ljudima koji su pomogli mom sinu, jer da nije bilo njih i njihove svesrdne podrške, sigurna sam da moj sin ne bi ni ovoliko poživeo - saopštila je našim novinarima nezaposlena samohrana majka Ljiljana Čolić, koja zajedno sa sinom živi od socijalne pomoći i podrške humanih čitalaca "Vesti" poput redovnih dobrotvora iz Pariza.

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online